banner dezoncoaching
  menu optie actief Ouders
Ouders    
Wat ís er toch met je kind? Je maakt je zorgen, je kind is zichzelf niet, ligt met zichzelf en/of zijn omgeving overhoop en komt er niet uit. Niks lijkt te helpen.

De oorzaak kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld: problemen op leer- en/of ontwikkelgebied, pesten of gepest worden, een ingrijpende gebeurtenis, faalangst, hoogbegaafdheid, moeite met vrienden maken, puberteit, gebrek aan zelfvertrouwen.
Na een kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake met de ouder(s). Samen kijken we wat de hulpvraag is.
Daarna gaan we in gesprek met het kind over de problemen waar het tegenaan loopt en last van heeft. Wat is de hulpvraag van het kind?

In een paar gesprekken gaan we mee op ontdekkingstocht. Het kind krijgt door de coaching inzicht in wat er werkelijk speelt en wat er nodig is om verder te kunnen.
Een kindercoach is geen therapeut. Een kindercoach helpt het kind de oplossing zelf te vinden, om zo de gewenste doelen te bereiken.
Hierbij gaan we uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van het kind. Het kind krijgt de kans deze kwaliteiten te ontdekken, te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Het kind leert zijn kwaliteiten bewust te gebruiken in zijn dagelijks leven en in te zetten in lastige situaties.

Het kind weet na de coaching wat hij wil en kan, en komt daarvoor zelf in aktie! Krachtig en stralend als een zon!

Heeft je kind ondersteuning nodig bij het maken van Cito-toetsen?
Na een Cito-training voelt je kind zich een stuk zelfverzekerder.
  lorem ipsum