banner dezoncoaching
 
Over ons    
We zijn beide gekwalificeerd kindercoach en hebben diverse opleidingen afgerond. We hebben allebei onze eigen praktijk, waar we de individuele coachingtrajecten doen. De groepstrainingen en presentaties verzorgen we samen. Daarnaast zijn we beide werkzaam in het basisonderwijs en hebben veel werkervaring.

Marjolein Kars (1965):
Mijn talent en passie ligt bij het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen. Dat bleek al in de jaren als leerkracht: buiten de groep had ik regelmatig gesprekken met kinderen die niet goed in hun vel zaten.  
Het werken als coach geeft mij zeer veel voldoening, want ik zie iedereen onder mijn handen opbloeien en het beste uit zichzelf zichtbaar maken en daardoor gaan stralen!
Door aandacht te geven aan waar kinderen, jongeren en volwassenen goed in zijn, groeit hun zelfvertrouwen en hun motivatie. Het (her)ontdekken en  verder ontwikkelen van de eigen kwaliteiten door ze bewust in te zetten, maakt zelfbewust en krachtig. Zo zetten ze vanuit die hervonden kracht nieuwe stappen op hun levenspad.
Mijn kernwoorden zijn: warm, nieuwsgierig, verbinding, confronterend, eerlijk, intuïtief, humor, maatwerk.

Sonja Verheijen (1960):
Voor mij is het belangrijk om positief om te gaan met kinderen en ze in een veilig klimaat te begeleiden. Ik wil kinderen leren in oplossingen te denken. Ik wil horen waar kinderen tegenaan lopen en wil ze zelf verantwoordelijk laten zijn. Ik werk vanuit respect voor elkaar en ga daarbij zorgvuldig om met gevoelens en emoties van kind Ún ouders. Ik vind het een uitdaging om kinderen te begeleiden die extra hulp nodig hebben. Daarbij staat voorop dat kinderen lekker in hun vel zitten, zich veilig voelen en goed weten wat hun kwaliteiten zijn.
Mijn kernwoorden: enthousiast, humor, betrokken, integer, optimistisch, intuïtief en inlevend.
  foto schaal met stenen