banner dezoncoaching
  menu optie actief Start
Anderen over mij    
'Ik kan het nu zelf' (E, 9 jr.)

'Ik heb een 8,9 gehaald!' ( A, 15 jr.)

'Ik durfde dat nu gewoon te zeggen tegen die pestkop in mn klas!' (T, 16 jr.)

'Allemaal mensen in mijn omgeving zeggen dat ik veel meer deel, meer praat. Ik ben zichtbaar. Ik heb er nu ook vertrouwen in dat ik mijn examens ga halen!' (V, 26 jr.)

‘Ik heb een buurtfeestje georganiseerd! En iedereen vond het leuk!’ (E, 12jr.)

Ouders van T (jongen, 11 jr.):
...hij kijkt erg uit naar zijn afspraken met Marjolein
...hij voelt zich erg veilig bij haar, zodat hij volledig zichzelf kan zijn
...onze zoon verandert van een vaak verdrietige jongen, in een kind dat vooruitkijkt en plezier heeft
...wij als ouders ervaren het contact met Marjolein als zeer waardevol

Moeder van K (meisje, 12 jr.) "Mijn dochter van toen 12 jaar oud, had moeite met afscheid nemen. Dat was vooral lastig omdat ze naar de middelbare school zou gaan. Ze is binnen een half jaar door Marjolein zodanig gecoacht, dat ze na de zomervakantie redelijk probleemloos naar school kon gaan. Daarnaast zag Marjolein dat een deel van het 'probleem' van mijn dochter te maken had met haar relatie met mij. Op een heel open en prettige manier hebben we hier met z'n drieën over kunnen praten. Dit heeft de relatie tussen mij en mijn dochter erg versterkt. Mijn dochter, en ik ook, voelden ons heel snel veilig en vertrouwd bij Marjolein."

Vrouw (N, 49 jr): "De coachingsessies met Marjolein heb ik ervaren als heel waardevol en prettig. Marjolein helpt je om inzicht te krijgen in je automatische (denk) patronen. Met haar praktische instelling, gerichte opdrachten en goede suggesties stelt ze je in staat om op eigen kracht nieuwe gewoontes aan te leren en oude los te laten. Van harte aanbevolen!"

Man (R, 56 jr.): “Marjolein stelt heldere vragen en zette me echt aan het denken over oude patronen. Het heeft me tot andere keuzes gebracht.”
 


Naar de startpagina