banner dezoncoaching
 
Anderen over mij    
"In 2018 heeft Marjolein ons geholpen met het voorbereiden van onze toen 7 jarige “huismus” dochter, om als gezin naar het buitenland te verhuizen. Onze dochter vond het heel fijn bij Marjolein Zowel onze dochter als wij als ouders hebben toen hele goede handvatten gekregen. Nu (juli 2021) we inmiddels een pittige pre puber hebben, hadden we behoefte aan wat extra ondersteuning en weer hadden we een prettige samenwerking! Er wordt goed doorgevraagd en praktisch mee gedacht hoe je samen dingen kan oplossen en/ of situaties kan voorkomen. Marjolein is een prachtig mens dat haar liefde om (kinderen) te helpen heel goed combineert met praktische en licht spirituele handvatten zonder zweverig te zijn."
Moeder van M (10 jr.)

"Doordat onze dochter een aantal maanden geleden een mindere persoonlijke periode had en daardoor op de Havo minder presteerde, besloten wij om de hulp in te roepen van de Zon Coaching, Marjolein Kars. In een aantal maanden heeft Marjolein onze dochter geweldig geholpen middels een aantal intensieve sessies en haar hierdoor weer op de rit gekregen. Resultaat, een weer vrolijke en open dochter én over naar Havo 5! Wij kunnen Marjolein van harte aanbevelen!"

"Ik ben bij Marjolein geweest op aanraden van een vriendin. Er was gelijk een klik. Werd warm ontvangen en kreeg goede adviezen. Marjolein heeft mij begeleid met een conflict op mijn werk. De gesprekken liepen hierdoor soepeler en er werden concrete afspraken gemaakt. Fijne coach, Bedankt voor jouw hulp"
Vrouw, A (54 jr.)

Ik heb heel veel aan Marjolein gehad, meer concentratie en meer motivatie wat ik eerder miste en het wat minder goed ging op school. Ondanks er veel hard gewerkt wordt is het ook altijd super veel lachen met Marjolein. #bestcoachEVER"
J, (17 jr.)

"Marjolein werd een belangrijk onderdeel van J.'s leerzame reis en heeft gezorgd voor een goede begeleiding bij het innerlijk zelfvertrouwen van onze dochter.
Met haar verbazingwekkende niveau van inzicht en expertise heeft Marjolein onze dochter opnieuw verbonden door haar te laten zien welke tools ze voor verschillende omstandigheden kan gebruiken. Heeft haar ook geholpen de kernwaarden van haar medeleerlingen beter te begrijpen om haar motivatie op school op te bouwen. Uiteindelijk won ze veel vertrouwen in het proces.
Dat gezegd hebbende, raden we Marjolein zeker aan als individuele studentcoach...een WIN-WIN beslissing"
Moeder van J (17 jr.)

"Ik kan het nu zelf" E (9 jr.)

"Ik heb een 8,9 gehaald!" A (15 jr.)

"Ik durfde dat nu gewoon te zeggen tegen die pestkop in mn klas!" T (16 jr.)

"Allemaal mensen in mijn omgeving zeggen dat ik veel meer deel, meer praat. Ik ben zichtbaar. Ik heb er nu ook vertrouwen in dat ik mijn examens ga halen!" V (26 jr.)

"Ik heb een buurtfeestje georganiseerd! En iedereen vond het leuk!" E (12jr.)


"...hij kijkt erg uit naar zijn afspraken met Marjolein
...hij voelt zich erg veilig bij haar, zodat hij volledig zichzelf kan zijn
...onze zoon verandert van een vaak verdrietige jongen, in een kind dat vooruitkijkt en plezier heeft
...wij als ouders ervaren het contact met Marjolein als zeer waardevol"
Ouders van T (jongen, 11 jr.):

"Mijn dochter van toen 12 jaar oud, had moeite met afscheid nemen. Dat was vooral lastig omdat ze naar de middelbare school zou gaan. Ze is binnen een half jaar door Marjolein zodanig gecoacht, dat ze na de zomervakantie redelijk probleemloos naar school kon gaan. Daarnaast zag Marjolein dat een deel van het 'probleem' van mijn dochter te maken had met haar relatie met mij. Op een heel open en prettige manier hebben we hier met z'n drieën over kunnen praten. Dit heeft de relatie tussen mij en mijn dochter erg versterkt. Mijn dochter, en ik ook, voelden ons heel snel veilig en vertrouwd bij Marjolein."
Moeder van K (meisje, 12 jr.)

"De coachingsessies met Marjolein heb ik ervaren als heel waardevol en prettig. Marjolein helpt je om inzicht te krijgen in je automatische (denk) patronen. Met haar praktische instelling, gerichte opdrachten en goede suggesties stelt ze je in staat om op eigen kracht nieuwe gewoontes aan te leren en oude los te laten. Van harte aanbevolen!"
Vrouw (N, 49 jr.)

“Marjolein stelt heldere vragen en zette me echt aan het denken over oude patronen. Het heeft me tot andere keuzes gebracht.”
Man (R, 56 jr.)
 


terug naar 'Over mij'