banner dezoncoaching
 
Over mij
Marjolein Kars-Hartog
Na 22 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik in 2018 gekozen om me helemaal op De Zon Coaching te richten. Mijn onderwijservaring neem ik mee in mijn huidige werk als coach en trainer.
Ik ben gecertificeerd coach en heb in 2011 De Zon Coaching opgericht.
Sindsdien heb ik al veel mensen en groepen succesvol begeleid.
Mijn talent en passie ligt bij het begeleiden en bekrachtigen van mensen. Het werken als coach geeft mij zeer veel voldoening, want ik zie iedereen onder mijn handen opbloeien en het beste uit zichzelf zichtbaar maken en daardoor gaan stralen!
Door aandacht te geven aan waar kinderen, jongeren en volwassenen goed in zijn, groeit hun zelfvertrouwen en hun motivatie. Het (her)ontdekken en verder ontwikkelen van de eigen kwaliteiten door ze bewust in te zetten, maakt zelfbewust en krachtig.
Mijn eigen ervaring met burnout heeft me veel geleerd over het proces van herstel waarmee ik nu anderen kan helpen om hun weg daarin te vinden.

Rots en Water is een grote passie van mij, ik geloof er in dat groepen die een training hebben gevolgd beter kunnen samenwerken. Er is een positieve sfeer in de groep en respect voor elkaars verschillen.
Ik heb op meerdere scholen trainingen gegeven en vanaf mei 2019 geven Wim en ik de training samen.

Mijn kernwoorden zijn: warm, nieuwsgierig, verbinding, confronterend, eerlijk, intuïtief, humor, maatwerk.

  Marjolein
Wim Kars
Ik ben al ruim 36 jaar samen met Marjolein. Ik ben zo’n 35 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, o.a. als consultant, (interim) manager en coach.
Ik heb veel ervaring met het oprichten, herinrichten en het laten fuseren van afdelingen.
Daarbij is mijn kracht: het optimaal benutten van de kwaliteiten van de medewerkers, onder het motto: ‘de juiste persoon op de juiste plaats’. Ook heb ik ruime ervaring met het oplossen van conflictsituaties.

Tijdens onze sabbatical in 2018 was ik samen met Marjolein in Nepal, voor onze stichting die educatieve projecten op diverse scholen ondersteunt (www.stichtingsonmar.nl).
Daar ontdekte ik hoe inspirerend ik het vind om met kinderen te werken. Daarom heb ook ik de Rots en Water opleiding gevolgd en vind ik het heel leuk om deze training nu samen met Marjolein te geven.

Mijn kernwoorden zijn: analytisch, sympathiek, belangstellend, humor, vragen, luisteren, doorzien, overzicht.

  Wim