banner dezoncoaching
 
Over mij
Marjolein Kars-Hartog
Ik ben gecertificeerd kindercoach en rouw- en verliesbegeleider en heb in 2011 De Zon Coaching opgericht. Onlangs vierde ik het 10-jarig bestaan van mijn praktijk! Sindsdien heb ik al veel kinderen succesvol begeleid. Inmiddels komen in mijn praktijk ook jongeren en volwassenen met hun hulpvragen.

Na 22 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik in 2021 gekozen om me nu helemaal op De Zon Coaching te richten. Mijn onderwijservaring neem ik mee in mijn huidige werk als kindercoach en begeleider.

Mijn talent en passie ligt bij het begeleiden en bekrachtigen van mensen. Het werken als coach geeft mij zeer veel voldoening, want ik zie iedereen onder mijn handen opbloeien en het beste uit zichzelf zichtbaar maken en daardoor gaan stralen!
Door aandacht te geven aan waar kinderen, jongeren en volwassenen goed in zijn, groeit hun zelfvertrouwen en hun motivatie. Het (her)ontdekken en verder ontwikkelen van de eigen kwaliteiten door ze bewust in te zetten, maakt zelfbewust en krachtig.

Specialisaties: Zelfvertrouwen / Faalangst; Hoogbegaafdheid; Rouw- en verliesbegeleiding; Beelddenken; Emotie regulatie.

Mijn kernwoorden zijn: warm, nieuwsgierig, verbindend, confronterend, eerlijk, intu´tief, humor, maatwerk.
  Marjolein
Anderen over mij

Marjolein schrijft ... Opklaringen