banner dezoncoaching
  menu optie actief Start menu optie Training
Training    
De Zon Coaching verzorgt naast individuele coachingstrajecten ook diverse trainingen:
 • De Bevertraining: een dynamische, fysieke groepstraining die gericht is op teambuilding. Maatwerk voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs.
  De Bevertraining is ook zeer geschikt om in te zetten bij teambuildings-dagen in bedrijven.
  lees verder over de Bevertraining
  lees verder voor scholen
  lees verder voor bedrijven

 • Rots en Water trainingen (zie ook www.rotsenwater.nl)

 • Beeld- en Brein training: individuele en groepstrainingen, geschikt voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij leerwerk. Specifiek geschikt voor beelddenkers.(zie ook www.beeldenbrein.nl)

 • Ik Leer Anders, individuele training voor kinderen die vastlopen in het reguliere onderwijs omdat ze beelddenker zijn (zie ook www.ikleeranders.nl)

 • STERKerSTAAN, een faalangstreductie-training. Individuele- of groepstraining die berust op vier pijlers: Leren omgaan met faalangst door middel van Rationele Emotieve Therapie (RET); fysieke en mentale krachtoefeningen om sterker in het leven te staan, ontspanningsoefeningen en motorische oefeningen om helder te kunnen denken (zie ook www.spil-denhelder.nl)

 • Presentaties op maat voor schoolteams en/of ouderavonden. We verzorgen presentaties op maat over diverse onderwerpen, zoals Beelddenkers, Omgaan met Pesten, Faalangst, Groepsdynamiek.
 


logo bevertraining


Ik leer anders
STERK en STAAN, Spil